Sestdiena, 18.05.2024
Inese, Inesis, ēriks

Pirmo reizi notiek sporta diena Plocē

Pirmo reizi notiek sporta diena Plocē

29.03.2017
     25. martā pie Ploces klubā notika sporta diena bērniem un vecākiem, kuru organizēja Dainis Vilemsons, Jons Kalējs un Dzintars Semenkovs. Pavisam reģistrējās 30 dalībnieki, kurus uzmundrināja vecāki un citi Ploces iedzīvotāji.
    Pēc nostāšanās ierindā un pasākuma atklāšanas, visi sporta dienas dalībnieki iesildījās un sadalījās pa vecumu grupām, lai izpildītu organizatoru sagatavotos uzdevumus.
   Vispirms notika skriešanas sacensības ar šādiem rezultātu sadalījumu:   vecuma grupā "3 – 7 gadi" 1. vietā Matīss Rinalds Tomaševskis, 2. vietā Gabriela Kalēja, bet 3. vietā Adriana Loreta Bādere; vecuma grupā "8 – 11 gadi" 1. vietā Daniels Vilemsons, 2. vietu ieguva Anete Dita Tomaševska, Sonora Ludane un Liene Pāvila, bet 3. vietā Markuss Kalējs; vecuma grupā "12 – 17 gadi" 1. vietā Jānis Briedis, 2. vietā Arvīds Gansons un 3. vietā Raivis Lieģis.
   Pie pārsteiguma balvām tika labākie visu vecuma grupu dalībnieki. Pēc nelielas atelpas sporta diena turpinājās. Bērni sacentās veiklības stafetēs un veica citus uzdevumus.

Vita Braže 

Foto: V. Braže
 
Plašāku fotoreportāžu skatieties FOTOGALERIJĀ
 
 
 
 

 

« Atpakaļ