Sestdiena, 18.05.2024
Inese, Inesis, ēriks

Pie Ģimenes pavarda Ziemupē

Pie Ģimenes pavarda Ziemupē

16.03.2017
    11. martā Ziemupes tautas namā jau 35. reizi uz atpūtas vakaru “Pie ģimenes pavarda” pulcējās astoņpadsmit ģimenes ar dažādu kopā nodzīvotu gadu skaitu.
    Trīsdesmit piecu gadu laikā šim pasākumam izveidojušās un gadu no gada nāk līdzi tradīcijas. Viena no tām – jubilāru pāri iededz sveces lielajā svečturī. Pirmo sveci šogad iededza Zaiga un Edgars KUPLIE, kuri ir kopā jau 45 gadus. Piecu gadu jubileju atzīmēja Aija un Valdis ĶEĶI, kā arī Baiba un Toms TREIBAHI.  Arī šie pāri aizdedzināja pa svecei. Savukārt pārējās  tika aizdegtas par mūsu mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem un par visiem tiem, kuru vairs nav mūsu vidū. Katra ģimene saņēma rozi, bet jubilāru pāri dāvanu -  skaistas sveces, kuras dedzinot viņi varēs baudīt romantiku vairāku desmitu stundu garumā.
    Vakara pirmajā daļā visus patīkami pārsteidza un muzikāli iepriecināja akordeonistu ansamblis “Akords” no Saldus. Pāriem tika veltītas  apsveikuma melodijas. Visas trīs jubilāru ģimenes dejoja goda valsi atklājot balli. Vakara dalībniekiem tika dota iespēja dejot jautro un atraktīvo mākslinieku spēlētajās melodijās. Skanēja  valši, tango ritmi un pat melodija no populārās operetes “Silva”! Pēc tradicionālās kopbildes balle turpinājās spēlējot grupai “Čirkainie” no Liepājas. Retro un roks, tādi bija šī vakara kontrasti.
Uz tikšanos ģimeņu vakarā NR 36!
 
Vita Braže un Daina Vītola
 
Foto un video: V. Braže
 
Plašāku fotoreportāžu no pasākuma skatieties FOTOGALERIJĀ
 
Edgars un Zaiga KUPLIE

Toms un Baiba TREIBAHI

Aija un Valdis ĶEĶI
 
« Atpakaļ