Svētdiena, 30.06.2024
Tālivaldis, Mareks

Par Pāvilostas novadu stāsta arī Lietuvas izstādē

Par Pāvilostas novadu stāsta arī Lietuvas izstādē

07.02.2017
     No 20. – 22. janvārim Pāvilostas novada tūrisma informācijas centra vadītāja Mairita Tumpele devās uz Lietuvas galvaspilsētu Viļņu, kur norisinājās starptautiskā tūrisma, ceļojumu un atpūtas izstāde “Adventure 2017”.
    Pāvilostas novada TIC vadītāja pārstāvēja Pāvilostas novadu Liepājas un Liepājas reģionu stendā un dalības mērķis bija sekmēt vēl lielāku tūristu skaita pieaugumu no Lietuvas. Šim nolūkam jau otro gadu Pāvilostas novada TIC izdevis tūrisma bukletu “Pāvilostas novads” arī lietuviešu valodā. Kopumā izstādē tika izdalīts 661 tūrisma buklets “Pāvilostas novads 2017”, no tiem 446 lietuviešu valodā, 74 krievu valodā, 74 angļu valodā un 67 latviešu valodā. Gandrīz katrs, kas paņēma Pāvilostas novada tūrisma bukletu, arī izteica vēlmi apmeklēt novadu un interesējās par tā tūrisma iespējām. Jaunie Pāvilostas novada tūrisma bukleti tika pasniegti arī Lietuvas vēstniecības pārstāvjiem un izdalīti kā darba materiāli arī 15 Lietuvas tūrisma informācijas centros.
     Izstādes norises laikā ikviens tās apmeklētājs varēja iepazīties un izpētīt interesējošās atpūtas iespējas un kultūras pasākumu plānu Pāvilostas novadā.
     Lietuvas tirgus ir viens no prioritārajiem Pāvilostas novada tūrisma tirgiem un, kā rāda tūrisma informācijas centra apkopotie statistikas dati, tad lietuviešu tūristu skaits, kuri apmeklējuši Pāvilostas novadu, ir viens no lielākajiem. Ar sīkāku tūrisma statistiku varēsiet iepazīties marta  avīzē.
 
Marita Kurčanova,
sabiedrisko attiecību speciāliste
 
Foto no Pāvilostas novada TIC arhīva
 
 
 
 

 

« Atpakaļ